Tuesday, 9 February 2016

طراحی آشپزخانه مدرن و زیبا

عنوان: دکوراسیون داخلی آشپزخانه لوکس وامروزی

 

طراحی آشپزخانه زیبا و شیک به شما در طراحی اصولی آشپزخانه کمک میکند تا بتوانید دکوراسیون داخلی منزل خود را به بهترین شکل طراحی کنید.

امروز می خواهیم کمی متفاوت تر به آشپزخانه های بپردازیم و نگاه دکوراسیونی مان را با نگاه فنی جا به جا کنیم. در این مطلب می خواهیم به برخی نکات فنی و مهمی که در طراحی آشپزخانه ها بسیار مهم است و باید حتما به آن ها پرداخت را موردر بررسی قرار دهیم. داشتن این اطلاعات به شما کمک می کند تا در موقع طراحی بتوانید بهترین نقطه را برای این فضای مهم در نظر بگیرید و طراحی تان را طبق اصول پیش ببرید، پس با این مطلب همراه باشید تا در کنار هم با این نکات فنی آشنا شویم.

آشپزخانه باید در ارتباط نزدیک وتنگاتنگی با غذا خوری و ورودی باشد. برای هر مرکز کار یک پریز جداگانه لازم است . باید برای تهیه غذا روی سطح میز ها جای کافی وجود داشته باشد . تهویه هم به صورت طبیعی و هم به صورت مصنوعی از ملزومات کار در آشپزخانه است . جهت باز شدن درهای کابینت ، باید بر خلاف جهت حرکت شخص در آشپزخانه باشد . آشپزخانه باید در نمای شمالی ساختمان واقع شود. وسایل آشپزخانه باید در ارتباط خوبی با همدیگر باشند.

اگر شما خانواده‌ای 4 یا 5نفره هستید و فضای داخل آشپزخانه در حالت عادی به اندازه‌ای است که شما بتوانید یک میز و 5-4صندلی به طور موقتی در آنجا قرار دهید، از ترکیب‌های کم‌جا استفاده کنید.

این قبیل میزها به‌صورت سطح بزرگ چندتکه‌ای هستند که تکه‌ها توسط لولا به هم متصل بوده و به طور کلی میز غذاخوری را تشکیل می‌دهند که معمولا دایره یا بیضی‌شکل است.

در بعضی از انواع اینها به همراهشان چهارپایه‌هایی نیز به جای صندلی دارند که برای آنها نیز جایگاهی در سطح زیرین میز درنظر گرفته شده است.

شما می‌توانید پس از صرف غذا میز را به کوچک‌ترین اندازه تبدیل کرده و در گوشه‌ای از آشپزخانه جای دهید.

در آشپزخانه‌های با سیستم باز- که در پیشخوان، سطحی برای میز در نظر گرفته نشده یا اصولا امکان چنین کاری وجود نداشته است- در صورتی که ورودی آشپزخانه به اندازه کافی باز باشد، سطحی با یک یا 2 پایه بلند به کنار یکی از کابینت‌های ورودی نصب کنید.
مثلث کار در آشپزخانه

در آشپزخانه سه فعالیت عمده انجام می شود که عبارتند از : نگهداری مواد غذایی ، شستشو و پخت و پز به عبارت دیگر مثلث کار آشپزخانه از سه رأس نگهداری ، شستشو و پخت و پز تشکیل می شود . رفت و آمد در آشپزخانه باید از مثلث کار ،جدا باشد. در مطلب استاندارد ها و مثلث کلیدی آشپزخانه می توانید یشتر راجع به مثلت کار بدانید.












No comments:

Post a Comment